Proeven aan lokale politiek? Doe mee met het Proeflokaal van de ChristenUnie!

proeflokaaltopbanner-944x390maandag 29 maart 2021

Hoe weet je of iets smaakt? Juist, door te proeven! Daarom organiseert ChristenUnie Zeewolde in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 een Proeflokaal. Dit is een kort traject waarin je vrijblijvend kennis kan maken met de politiek in onze gemeente. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen en hoe komen besluiten tot stand? En ook: wat betekent het om raadslid te zijn?

Deelnemers gaan samen met de cursusleider in op de lokale politieke situatie en gaan zelf aan de slag met een agendapunt van de raad. Ze trekken hierin samen op met de ChristenUniefractie.
Bij de afsluiting van deze cursus kun je als deelnemer een duidelijk antwoord geven op de vraag of je politiek actief wilt worden.

De eerste bijeenkomst is online op 12 april en daarna zijn er over een periode van enkele maanden nog twee bijeenkomsten.

Heb je een warm hart voor onze samenleving en past de ChristenUnie bij jou? Doe dan mee en kom proeven! Meld je aan via mail bestuur@zeewolde.christenunie.nl of telefoon 036-5236388.

« Terug