Let’s Quiz

Pubquiz.jpgdinsdag 10 september 2019

De projectgroep eenzaamheid van de ChristenUnie nodigt alle dorpsbewoners uit om mee te spelen met een pubquiz op 28 september om 20.00 uur in The Lux!

Als projectgroep willen wij graag wat doen tegen eenzaamheid in het dorp, zowel onder jongeren als ouderen. We willen hierin samen met u structureel iets betekenen. Omdat het 28 september Nationale Burendag is en in de week die volgt de landelijke Week van de Eenzaamheid, willen we daar graag op een ontspannen manier aandacht aan besteden.

We willen je daarom oproepen om na te denken of je misschien iemand in je omgeving kunt uitnodigen die wat minder sociale contacten heeft, maar het wel leuk vindt om mensen te leren kennen. Dit kunnen natuurlijk ook gewoon je eigen buren zijn!

Tim van Oosten draagt ons plan een warm hart toe. Daarom is The Lux deze avond beschikbaar voor ons en wordt aan het winnende team een mooie prijs uitgereikt!

Als je meedoet vinden wij dit uiteraard super leuk! Dit kan je doorgeven aan Gerda Galenkamp door een mail te sturen naar: zeewoldepubquiz@outlook.com. Ook voor vragen kun je daar terecht.

We kijken uit naar jullie komst!

« Terug